ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ‘Συγνώμη… μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ‘Συγνώμη… μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής στην τελετή εγκατάστασής του, γέλασε, και ανέφερε ότι του έμεινε μετά από τόσα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, σε κάποιο υποκεφάλαιο, γέλασε μόλις προσφώνησε ‘κυρίες και κύριοι...συνάδελφοι’.

Ο ίδιος με το ιδιαίτερο χιούμορ του στην συνέχεια σχολίασε λέγοντας, ‘συγνώμη, μου έμεινε μετά από τόσα χρόνια’, αφού ο Πρόεδρος είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια από τα έδρανα της Βουλής.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE