ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «Χρειάζεται ψυχραιμία» - Σχόλιο για τις δηλώσεις Οζερσάι

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «Χρειάζεται ψυχραιμία» - Σχόλιο για τις δηλώσεις Οζερσάι

Χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή, ανοχή σε όσα απαράδεκτα ακούγονται, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του "υπουργού εξωτερικών" στα κατεχόμενα Κουντρέτ Όζερσαϊ για διαχωρισμό της ΑΟΖ.

Απαντώντας σε ερώτηση κατά την επιστροφή του στο Προεδρικό, μετά την τελετή εγκατάστασής του που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι κατ΄ αυτόν τον τρόπο θέλει να χειριστεί την κατάσταση «χωρίς να παραλείπουμε, βεβαίως, να πράττουμε εκείνο που επιβάλλεται μέσα από τη διπλωματική οδό».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE