ΕΜΡΠΗΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγγενείς τα δύο θύματα- Τεράστιες οι ζημιές

ΕΜΡΠΗΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Συγγενείς τα δύο θύματα- Τεράστιες οι ζημιές

Συγγενείς φαίνεται να είναι οι ιδιοκτήτες των δύο κατοικιών που τυλίχθηκαν στις φλόγες το απόγευμα της Τρίτης 27/2.

Όπως είχαμε αναφέρει προηγουμένως, γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 27/2, έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε δύο κατοικίες στο χωριό Τόχνη της Λάρνακας. Από την πυρκαγιά, καταστράφηκε ολοσχερώς η πρώτη κατοικία, ιδιοκτησία 59χρονου, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στη δεύτερη κατοικία, ιδιοκτησία 63χρονου.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα και η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 57χρονου.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο θύματα, οι οποίοι είναι ελληνοκύπριοι, είναι συγγενείς μεταξύ τους.

Το σπίτι που καταστράφηκε ολοσχερώς, οι ένοικοι απουσίαζαν την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά. Οι ζημιές υπολογίζονται, σύμφωνα με τον  59χρονος ιδιοκτήτη της, γύρω στα 150 χιλιάδες ευρώ. 

Η δεύτερη κατοικία που υπέστη εκτεταμένες ζημιές άγνωστης μέχρις στιγμής αξίας, είναι εξοχική και την ώρα της πυρκαγιάς δεν ήταν κανείς εκεί.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE