ΠΑΦΟΣ: Χάθηκαν για λίγο τα ίχνη 23χρονου στο Δάσος της Παναγιάς

ΠΑΦΟΣ: Χάθηκαν για λίγο τα ίχνη 23χρονου στο Δάσος της Παναγιάς

Εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/2, 23χρονος που είχε χαθεί στην περιοχή του Δάσους Παναγιάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος Ελληνοκύπριος μετέβη την Τρίτη 27/2 στο Δάσος της Πάφου με φιλικό του πρόσωπο του από τη Συρία ηλικίας 23 ετών, στο πλαίσιο εξόρμησης τους στην περιοχή του Κύκκου, και ακολούθως στην περιοχή Γεφύρια του Δάσους Παναγιάς.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος απομακρύνθηκε από τον 23χρονο και όταν επέστρεψε στο μέρος που τον είχε αφήσει αυτός έλειπε με το όχημά του.

Για αρκετή ώρα τον αναζήτησε χωρίς όμως αποτέλεσμα. '

Ετσι, μετέβη πεζός στον αστυνομικό σταθμό της Παναγιάς όπου κατήγγειλε τον 23χρονο ως ελλείπον πρόσωπο.

Ο 23χρονος αναζητήθηκε από περίπολο της Αστυνομίας και στις 03:30 τα ξημερώματα εντοπίστηκε στην δασική περιοχή Καναβιούς. 

Ο 23χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.