Βγάζει σημαντική ανακοίνωση!

Βγάζει σημαντική ανακοίνωση!

Ο επιχειρηματίας Γιώτης Δημητρίου, ο οποίος ενδέχεται να εμπλακεί στα διοικητικά της Ομόνοιας (δείτε ΕΔΩ), τόνισε σε σημερινές (27/02) ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ότι εντός της ημέρας θα εκδώσει ανακοίνωση ανακοίνωση οκτώ σελίδων.

Όπως ανέφερε, θα αποτυπώσει τις σκέψεις του και το τι πρέπει να αλλάξει στην Ομόνοια, επισημαίνοντας πως κάποιοι θα συμφωνήσουν και άλλοι θα διαφωνήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE