Βγάζει σημαντική ανακοίνωση!

Βγάζει σημαντική ανακοίνωση!

Ο επιχειρηματίας Γιώτης Δημητρίου, ο οποίος ενδέχεται να εμπλακεί στα διοικητικά της Ομόνοιας (δείτε ΕΔΩ), τόνισε σε σημερινές (27/02) ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ότι εντός της ημέρας θα εκδώσει ανακοίνωση ανακοίνωση οκτώ σελίδων.

Όπως ανέφερε, θα αποτυπώσει τις σκέψεις του και το τι πρέπει να αλλάξει στην Ομόνοια, επισημαίνοντας πως κάποιοι θα συμφωνήσουν και άλλοι θα διαφωνήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE