Προειδοποίηση από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα: «Μην μιλάτε για τη διαιτησία»!

Προειδοποίηση από τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα: «Μην μιλάτε για τη διαιτησία»!

Ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας της ΚΟΠ, Στέλιος Νικολάου, εξέδωσε την πιο κάτω γραπτή δήλωση-προειδοποίηση προς τους παράγοντες των ομάδων.

Αναλυτικά:

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται το φαινόμενο της έκδοσης ανακοινώσεων εκ μέρους σωματείων και/ή δηλώσεων εκ μέρους παραγόντων που αφορούν τη διαιτησία αγώνων.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή προς όλα τα σωματεία και τους παράγοντες, ότι όλες οι πιο πάνω ενέργειες είναι αντίθετες και παραβιάζουν σχετικά άρθρα των Πειθαρχικών Κανονισμών.

Το Πρωτάθλημα ευρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και απαιτείται από όλους σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ως εκ τούτου, καλούνται όλα τα σωματεία και οι παράγοντες τους, όπως σταματήσουν τις πιο πάνω ενέργειες, οι οποίες παραβιάζουν τους σχετικούς κανονισμούς και οι οποίες δημιουργούν και/ή καλλιεργούν δυσπιστία και/ή καχυποψία στο άθλημα του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα θίγουν και/ή μειώνουν το κύρος διαφόρων προσώπων οι οποίοι ευρίσκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ευελπιστώ στην άμεση συμμόρφωση όλων, ούτως ώστε αφενός να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση στο χώρο του ποδοσφαίρου, η οποία φαίνεται ότι υποσκάπτει την προσπάθεια που γίνεται για την μείωση της βίας στα γήπεδα και αφετέρου να αποφεύγεται η επιβολή ποινής προστίμου στα σωματεία εν μέσω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.