Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Σε διπλό ταμπλό θα το παίξει το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή αυτή την βδομάδα…

Οι «κυανόλευκοι» πρώτα θα έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον Οθέλλο για το κύπελλο στο οποίο καλούνται να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση, ενώ μετά θα ακολουθήσει το Λεμεσιανό ντέρμπι στο οποίο θα κυνηγήσει τη νίκη για να κρατηθεί σε τροχιά τίτλου.

Πάντως ο Κύπριος τεχνικός των «γαλάζιων» θα έχει δύσκολη βδομάδα και καλείται να σκεφτεί για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του σε αυτά τα δύο παιχνίδια έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τις σημαντικές και πολυπόθητες νίκες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE