Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Οι… σκέψεις του Σωφρόνη!

Σε διπλό ταμπλό θα το παίξει το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή αυτή την βδομάδα…

Οι «κυανόλευκοι» πρώτα θα έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον Οθέλλο για το κύπελλο στο οποίο καλούνται να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση, ενώ μετά θα ακολουθήσει το Λεμεσιανό ντέρμπι στο οποίο θα κυνηγήσει τη νίκη για να κρατηθεί σε τροχιά τίτλου.

Πάντως ο Κύπριος τεχνικός των «γαλάζιων» θα έχει δύσκολη βδομάδα και καλείται να σκεφτεί για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του σε αυτά τα δύο παιχνίδια έτσι ώστε να μπορέσει να πετύχει τις σημαντικές και πολυπόθητες νίκες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE