Στο στούντιο του ΡΙΚ με Πογιατζή ο Γκουαρντιόλα (Ντάιερ)

Στο στούντιο του ΡΙΚ με Πογιατζή ο Γκουαρντιόλα (Ντάιερ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ, του Αντρέα Πογιατζή βρέθηκε ο Αντρέας Μουσκάλης με τον γνωστό παρουσιαστή να τον καλωσορίζει στο πρόγραμμα του αποκαλώντας τον Πεπ Γκουραντιόλα.

Ο λόγος φυσικά που τον αποκάλεσε έτσι τον Μουσκάλη δεν ήταν άλλος από την συνέντευξη που παραχώρησε στο Themasports.com πριν από λίγες μέρες ο πρώην παικταράς της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας, ο Κένι Νταίερ.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Ντάιερ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αυτά που κάνει σήμερα ο Πεπ Γκουαρντιόλα τα έκανε ο Αντρέας Μουσκάλης πριν από 30 χρόνια, μιλώντας με αποθεωτικά λόγια για τον Κύπριο κόουτς.

Ο κ. Μουσκάλης, χωρίς να πει πολλά – πολλά λόγια στην εκπομπή του Αντρέα Πογιατζή, δήλωσε ότι η συνέντευξη έκανε αρκετό θόρυβο κι ότι αξίζει να διαβαστεί από όλους (δείτε εδώ).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE