Στο στούντιο του ΡΙΚ με Πογιατζή ο Γκουαρντιόλα (Ντάιερ)

Στο στούντιο του ΡΙΚ με Πογιατζή ο Γκουαρντιόλα (Ντάιερ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ, του Αντρέα Πογιατζή βρέθηκε ο Αντρέας Μουσκάλης με τον γνωστό παρουσιαστή να τον καλωσορίζει στο πρόγραμμα του αποκαλώντας τον Πεπ Γκουραντιόλα.

Ο λόγος φυσικά που τον αποκάλεσε έτσι τον Μουσκάλη δεν ήταν άλλος από την συνέντευξη που παραχώρησε στο Themasports.com πριν από λίγες μέρες ο πρώην παικταράς της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας, ο Κένι Νταίερ.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Ντάιερ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αυτά που κάνει σήμερα ο Πεπ Γκουαρντιόλα τα έκανε ο Αντρέας Μουσκάλης πριν από 30 χρόνια, μιλώντας με αποθεωτικά λόγια για τον Κύπριο κόουτς.

Ο κ. Μουσκάλης, χωρίς να πει πολλά – πολλά λόγια στην εκπομπή του Αντρέα Πογιατζή, δήλωσε ότι η συνέντευξη έκανε αρκετό θόρυβο κι ότι αξίζει να διαβαστεί από όλους (δείτε εδώ).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE