Ρακοσυλλέκτης εντόπισε νεκρό βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη

Ρακοσυλλέκτης εντόπισε νεκρό βρέφος σε κάδο στην Πετρούπολη

Φρίκη στην Πετρούπολη. Ένας ρακοσυλλέκτης εντόπισε το μεσημέρι της Δευτέρας (26/02) σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας ένα νεκρό νεογέννητο βρέφος.

Το βρέφος είχε τον ομφάλιο λώρο και ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και κυριολεκτικά πεταμένο μέσα στον κάδο. Σε κατάσταση σοκ ο ρακοσυλλέκτης κάλεσε την Αστυνομία.

Σε πλήρη εξέλιξη έρευνες της Αστυνομίας στο σημείο για τον εντοπισμός της άσπλαχνης μάνας που όπως όλα δείχνουν γέννησε μόνη της και στη συνέχεια πέταξε το ίδιο της το μωρό στον κάδο απορριμμάτων.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.