Ολυμπιακός: «Κανονικά στο φύλλο αγώνα ο Γκαρσία, γελοιότητες του ΠΑΟΚ»

Ολυμπιακός: «Κανονικά στο φύλλο αγώνα ο Γκαρσία, γελοιότητες του ΠΑΟΚ»

Τη δική του θέση για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το φύλλο αγώνος δίνει ο Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι ο Γκαρσία ήταν κανονικά δηλωμένος.

Η λίστα με τους αξιωματούχους του αγώνα που έδωσε ο Ολυμπιακός για το χθεσινό ντέρμπι και είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας δεν περιλαμβάνει το όνομα του Όσκαρ Γκαρσία, ωστόσο από το στρατόπεδο των Πειραιωτών τονίζουν πως ο Ισπανός τεχνικός ήταν κανονικά δηλωμένος.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» μάλιστα κάνουν λόγο για γελειότητες από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ σε ό,τι αφορά τον γιατρό του αγώνα αναφέρουν ότι φορούσε φόρμα και μπουφάν του Δικεφάλου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως από τον Ολυμπιακό ουδέποτε έγινε λόγος για τραυματισμό του Γκαρσία στο μάτι.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE