Ας φέρουν ξένους να τελειώνουμε…

Ας φέρουν ξένους να τελειώνουμε…

Η επίσημη ΑΕΛ φωτογράφισε τον Νικόλα Νεοκλέους ως «Απολλωνίστα», ο πρόεδρος της Ανόρθωσης σήμερα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις είπε ότι ήταν λάθος να ορίσουν τον εν λόγω διαιτητή. 

Εξηγώντας πως: «Ήταν δύσκολο για αυτόν να ελέγξει το παιχνίδι. Είναι ένας άνθρωπος που κατοικεί στη Λεμεσό».

Διερωτόμαστε πως θα πορευτούμε στη συνέχεια, άμα πλέον μπήκαμε στη διαδικασία να… ψάχνουμε και την πόλη που κατοικεί ο κάθε διαιτητής. 

Είναι απλά τα πράγματα. Θέλουν καταπολέμηση της προκατάληψης, ας κινηθούν πάραυτα για να διευθύνουν ξένοι διαιτητές τη Β’ φάση του πρωταθλήματος. 

Πληροφορίες του Αιχμηρού για τις οπαδικές προτιμήσεις του Νεοκλέους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

Τη διακοπή στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία αποφάσισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ημέρες μετά το δραματικό επεισόδιο στο Οβάλ Γραφείο.