Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές
Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση, που μας έφερε πολλά σενάρια για το που θα έγερνε τελικά η πλάστιγγα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός ότι κερδίσαμε και πήραμε το τρίποντο.
Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και ελέγξαμε το παιχνίδι, όμως στο δεύτερο, μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αρκετά, μας ισοφάρισε και έφερε άγχος στην ομάδα μας το 1-1. Είχαμε δύο πέναλτι στη συνέχεια για να κάνουμε το 2-1, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κανένα.
Ήρθε όμως το 2-1 με τον Ντελατόρε και έπρεπε να το τελειώσουμε εκεί το παιχνίδι, βάζοντας και τρίτο γκολ. Δεν το κάναμε, μας ισοφάρισε ο Ολυμπιακός και εκεί έπρεπε να μιλήσει ο χαρακτήρας της ομάδας μας. Ευτυχώς σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Είναι ένας μαραθώνιος γεμάτος ντέρμπι η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς στη συνέχεια, για να μπορέσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




