Δώνη αυτό πρέπει να αλλάξεις αν θες πρωτάθλημα!

Δώνη αυτό πρέπει να αλλάξεις αν θες πρωτάθλημα!

Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και έξι αγωνιστικές δέχεται γκολ στο πρωτάθλημα και αυτό που πρέπει να αλλάξει ο Γιώργος Δώνης στα μπαράζ αν θέλει η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι η αμυντική λειτουργία.

Σε ματς πρωταθλήματος, από την 20η αγωνιστική και κόντρα στην Δόξα (το 0-8) έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο ΑΠΟΕΛ, δηλαδή από τις 14/1/2018. Έκτοκτε δέχθηκε ένα γκολ από την ΑΕΚ στην νίκη του με 3-1 στο ΓΣΠ, ένα από τον Απόλλωνα στην νίκη του με 1-2 εκτός έδρας, για την 23η αγωνιστική κέρδισε 7-1 τον Εθνικό στο ΓΣΠ ενώ για την 24η στις καθυστερήσεις κέρδισε με 2-3 την Πάφο. Για το 25ο ματς πρωταθλήματος κέρδισε την Ομόνοια με 1-2 ενώ στην τελευταία αγωνιστική έφυγε νικητής από το Μακάρειο με 2-3, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να μην ηττήθηκε σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια όμως σαφώς και μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα δεν δικαιολογείται να έχει δεχθεί 25 τέρματα μέχρις στιγμής. Σαφώς και είναι ποιοτική ομάδα οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσιας, έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους όμως πρέπει να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία.

Τα παιχνίδια στην β’ φάση θα είναι πιο απαιτητικά και όλοι θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE