ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την πλήρωσε για τη διάρρηξη οικίας – Συνελήφθη 32χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την πλήρωσε για τη διάρρηξη οικίας – Συνελήφθη 32χρονος

Στη σύλληψη 32χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 10 Φεβρουαρίου 2018.

Εναντίον του 32χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων της υπόθεσης, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από τον ιδιοκτήτη της οικίας, στις 10 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ των ωρών 11.30π.μ. και 5.30μ.μ., της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας €630 περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό

Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.