ΚΟΡΝΟΣ: 50χρονος με κρανιοεγκεφαλική κάκωση - Είχε εμπλακεί σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

ΚΟΡΝΟΣ: 50χρονος με κρανιοεγκεφαλική κάκωση - Είχε εμπλακεί σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, τραυματίστηκε 50χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3.20μ.μ. στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Κόρνο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος, συγκρούστηκε με το προπορευόμενο του όχημα, το οποίο οδηγούσε 58χρονη κάτοικος Λάρνακας. Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο της 58χρονης κινήθηκε δεξιότερα με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου και να ακινητοποιηθεί, ενώ το όχημα του 50χρονου, κινήθηκε αριστερά με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο αριστερό κιγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί εκτός δρόμου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε τόσο ο 50χρονος όσο και η 58χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αντίστοιχα.

Όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, θλάση πνεύμονα και κάταγμα στο χέρι και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η 58χρονη, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE