ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την πλήρωσε για τη διάρρηξη οικίας – Συνελήφθη 32χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την πλήρωσε για τη διάρρηξη οικίας – Συνελήφθη 32χρονος

Στη σύλληψη 32χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 10 Φεβρουαρίου 2018.

Εναντίον του 32χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων της υπόθεσης, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από τον ιδιοκτήτη της οικίας, στις 10 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, μεταξύ των ωρών 11.30π.μ. και 5.30μ.μ., της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας €630 περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.