Ευχάριστα νέα για το «θηρίο» ενόψει ΑΕΛ!

Ευχάριστα νέα για το «θηρίο» ενόψει ΑΕΛ!

Με ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Ανόρθωσης, αφού ο Ντουγκλάο προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και είναι στη διάθεση του Ρόνι Λέβι για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ! Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ (25/2, 16:00), με όλους τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, πλην βεβαίως του Παναγιώτη Αρτυματά που παραμένει παροπλισμένος και εκτός προπονήσεων.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE