Στη Cytavision οι αγώνες του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ για την τριετία 2018-2021 (επιβεβαίωση)

Στη Cytavision οι αγώνες του Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ για την τριετία 2018-2021 (επιβεβαίωση)

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Cyta, ανακοίνωσε τη συμφωνία της για τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του UEFA Champions League και UEFA Europa League, για την τριετία 2018-2021, επιβεβαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThemaSports.com…

Αναλυτικά:

«Η Cyta έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του UEFA Champions League και UEFA Europa League για την τριετία 2018-2021.

Τα δικαιώματα κατακυρώθηκαν στη Cyta μετά από διαγωνισμό.

Από τον ερχόμενο Αύγουστο 2018, η Cytavision θα μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους αγώνες των δυο διοργανώσεων.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, το περιεχόμενο που προσφέρει η Cytavision αναβαθμίζεται σημαντικά, προς όφελος των πελατών της.

Η Cyta διαβεβαιώνει τους πελάτες της ότι οι προσπάθειες για συνεχή εμπλουτισμό του περιεχομένου της Cytavision θα συνεχιστούν και τους εύχεται καλή θέαση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE