Ανακοίνωση από τη «Θύρα 9» για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ομόνοια

Ανακοίνωση από τη «Θύρα 9» για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ομόνοια

Η «Θύρα 9» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Θετικότατη εξέλιξη είναι η ανάληψη της ευθύνης για το αγωνιστικό αδιέξοδο από το Δ.Σ και ο ορισμός Εκλογικής Συνέλευσης μέσα στον Απρίλη.

Σωστή θεωρούμε και την απόφαση για ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης του Σαββάτου, αφού ο λόγος που απαιτούσαμε να γίνει, ήταν για να ορίσουμε εκεί την Εκλογική Συνέλευση.

Αφού η εκλογική συνέλευση ορίστηκε, δεν υπάρχει και λόγος να πάμε στην Γενική το Σάββατο, με ένα συμβούλιο που είναι προ των πυλών της εξόδου.

Όσον αφορά την ονοματολογία που έχει ξεκινήσει, εμείς προς το παρόν δεν θα τοποθετηθούμε.

Έχουμε όμως πει επανειλημμένα, ότι πέραν από τα ονόματα, το σημαντικό είναι το νέο συμβούλιο να έχει καινούργιες προτάσεις για τη δομή λειτουργίας του σωματείου, να έχει ΣΟΒΑΡΗ πρόταση για το οικονομικό, να αποτελείται από άτομα που εκπροσωπούν όλο το φάσμα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να είναι ευρείας αποδοχής και στήριξης, να μην είναι ελεγχόμενο από πουθενά και να αφήνει στο παρελθόν άτομα και καταστάσεις που πλήγωσαν το σωματείο.

Αυτά βάζουμε κάτω τόσο καιρό στις συναντήσεις, αυτά θα συνεχίζουμε να βάζουμε. Τον Απρίλη πάμε να αλλάξουμε και να ξαναγράψουμε ιστορία.

Για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα μας καλούμε τα μέλη μας και τον Πράσινο Λαό σε ανοικτή συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη 27/2 η ώρα 19.30 στον Κεντρικό.

Υ.Γ 1 – Η εκδρομή της Κυριακής είναι η τελευταία της χρονιάς και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει αξέχαστη. Το λεωφορείο μας ξεκινά στις 10 το πρωί από τον Κεντρικό.

Υ.Γ 2 – Την ίδια ώρα που εφαρμόζουν όλο και σκληρότερους νόμους και ποινές για τους οπαδούς, επιλέγουν να αφήσουν ελεύθερη μια …… με προεδρική χάρη. Εμείς από την μεριά μας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ… ΑΙΜΙΛΙΕ ΖΕΙΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE