ΠΑΦΟΣ: Βογκούσε η γυναίκα – Γύρω στα 40 – Ήταν κατακρεουργημένη

ΠΑΦΟΣ: Βογκούσε η γυναίκα – Γύρω στα 40 – Ήταν κατακρεουργημένη

Πιθανή υπόθεση φόνου εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Γυναίκα γύρω στα 40 (αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής) εντοπίστηκε σε χωράφι με πολλαπλά τραύματα (βαθιά κοψίματα). Όταν βρέθηκε ήταν εν ζωή και βογκούσε.

Την εντόπισε άτομο που βρισκόταν στην περιοχή τυχαία και έκανε διευθετήσεις για να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή.

Τα βαθιά κοψίματα που έφερε σε όλο της το σώμα, κάνουν την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE