Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Γυναίκα γύρω στα 40 (αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής) εντοπίστηκε σε χωράφι με πολλαπλά τραύματα (βαθιά κοψίματα). Όταν βρέθηκε ήταν εν ζωή και βογκούσε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Άλυτος παραμένει ο γρίφος για τον θάνατο της 46χρονης– Δηλώσεις Α. Παπέττα
Την εντόπισε άτομο που βρισκόταν στην περιοχή τυχαία και έκανε διευθετήσεις για να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Μυστήριο γύρω από το θάνατο της- Στο σημείο ιατροδικαστής
Τα βαθιά κοψίματα που έφερε σε όλο της το σώμα, κάνουν την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις