Νέοι παίκτες στο Survivor! Άφωνοι Μαχητές και Διάσημοι - VIDEO

Νέοι  παίκτες στο Survivor! Άφωνοι Μαχητές και Διάσημοι - VIDEO

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor πως τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν ακόμα τέσσερα νέα άτομα στην κάθε ομάδα.

Την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, στο Συμβούλιο του Νισιού ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε σε Μαχητές και Διάσημους:''Θα σας πω ένα ακόμα νέο, τα νούμερα θα αλλάξουν σε λίγες μέρες, αφού δύο νέοι παίκτες θα έρθουν να προστεθούν στην κάθε ομάδα. Δύο καινούργιοι παίκτες για τους Διάσημους και δύο καινούργιοι παίκτες για τους Μαχητές".

Σχετικό άρθρο: Πρώην παίκτης του Surviror ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Και συνέχισε ο παρουσιαστής του Survivor: "Γνωρίζαμε από την αρχή και σας το είχαμε πει ότι θα υπάρχουν προσθήκες παικτών. Ήδη είχαμε την προσθήκη της Ζωής και της Κωνσταντίνας. Αυτή τη φορά θα έρθουν δύο σε κάθε ομάδα''. 

Δείτε όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του Survivor στο video του zappit.gr:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=glVURiLoQOU

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.