ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έκκληση για αίμα για τον 28χρονο Αντρέα - Έπεσε από 12 μέτρα ύψος

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έκκληση για αίμα για τον 28χρονο Αντρέα - Έπεσε από 12 μέτρα ύψος

Δύσκολες ώρες για τον 28χρονο Αντρέα, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από τραυματισμό του που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (21/2) στο λιμάνι της πόλης.

Ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης, φίλοι και συγγενείς του 28χρονου κάνουν έκκληση για αίμα.

Όπως αναφέρουν σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους, καλούν όλους όσους μπορούν να δώσουν αίμα.

Μάλιστα, σημειώνουν πως η αιμοδοσία γίνεται απο το πρωι της Πέμπτης (22/02) στο Παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ αποδέκτες γίνονται όλες οι ομάδες αίματος.

Να σημειώσουμε πως ο 28χρονος φέρει κάκωση θώρακα και νεφρού και κατάγματα σπονδυλικής στήλης, αυχένα, λεκάνης και οσφυϊκής μοίρας.

Ο 28χρονος Αντρέας νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης (21/02), ενώ ο 28χρονος βρισκόταν εντός του χώρου του νέου Λιμανιού Λεμεσού και οδηγούσε όχημα τύπου γερανογέφυρας για φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευμάτων, με σκοπό να ελέγξει τη λειτουργία του οχήματος.

Αφού λίγο προηγουμένως αυτό είχε παρουσιάσει μηχανικό πρόβλημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα ανατράπηκε και έπεσε στο έδαφος στη δεξιά πλευρά του οδηγού.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο νεαρός ήταν στο κουβούκλιο του γερανού το οποίο βρισκόταν σε 12 μέτρα ύψος.

Ο 28χρονος εγκλωβίστηκε εντός του οχήματος και με την παρέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλωβίστηκε, για να μεταφερθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE