Η τιμωρία του Δώνη

Η τιμωρία του Δώνη

Όπως παρατηρούμε μέσα από τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, τελικά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, τιμωρήθηκε με πρόστιμο για την παραπομπή του για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφο FC.

Αναλυτικά:

«*Καταγγελία κατά του Γιώργου Δώνη Προπονητή του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας για δηλώσεις και/ή ανακοινώσεις που προέβη στην δημοσιογραφική διάσκεψη στις CYTAVISION μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΦΟΣ F C – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας ο οποίος διεξήχθη στις 11.02.2018 οι οποίες θίγουν ή μειώνουν την αξιοπρέπεια, την προσωπικότητα και/ή το κύρος οποιουδήποτε ατόμου που ενέχεται στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αξιωματούχου ή μέλους σωματείου, αξιωματούχου ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και/ή θίγουν ή μειώνουν οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα κατά παράβαση του άρθρου 2 (α) και όπως τούτα ορίζονται στο άρθρου 4 (ιστ) (ιι) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE