Απίστευτο ξεκατίνιασμα: Κύπρια καλλονή χώρισε τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της αφού επανειλημμένα την κεράτωσε! Φώναζε έξω από το σπίτι του (φώτος)

Απίστευτο ξεκατίνιασμα: Κύπρια καλλονή χώρισε τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της αφού επανειλημμένα την κεράτωσε! Φώναζε έξω από το σπίτι του (φώτος)

Για τη σχέση τους δεν γνώριζαν πολλοί, μιας και οι ίδιοι είχαν αποφασίσει να κρατήσουν το ειδύλλιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το πάρτι όμως για τους αρραβώνες τους «πρόδωσε» τον θυελλώδη έρωτα τους που όπως όλα δείχνουν δεν κράτησε για πολύ.

Αυτός ένας ανερχόμενος «αστέρας» του ποδοσφαίρου και αυτή μια πολύ όμορφη νεαρή επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό της Stoke Saido Berahino(διεθνή με την U-21 της Αγγλίας) και την Κύπρια καλλονή, με καταγωγή από τη Λάρνακα Στεφανία Χριστοφόρου. 

Οι δύο νέοι αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβριο  του 2017 ωστόσο αυτό κράτησε λίγο μιας και ο ποδοσφαιριστής αποδείχτηκε ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα…πουκάμισα.

Διαβάστε όλο το θέμα ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE