Πρώην παίκτης του Surviror ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρώην παίκτης του Surviror ταξιδεύει για  Άγιο Δομίνικο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρώην παίκτης του Surviror1 ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο και αυτό μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επιστρέφει στο Survivor.

Ο Μισθοφόρος ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τη σελίδα στο Facebook Κώστας Αναγνωστόπουλος-Survivor. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Μισθοφόρος θα μπει στο παιχνίδι ή θα έχει ρόλο γκεστ.

 

Νωρίτερα ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε τη βαλίτσα που ετοίμαζε για Αγιο Δομίνικο. 

Πάντως την είδηση ότι μπαίνει στο παιχνίδι είχε κάνει γνωστή από το πρωί η Σίσσυ Ζωιοπούλου διαχειρίστρια της σελίδας του official fans του survivor στο facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE