ΕΛΛΑΔΑ: Μπλόκο αστυνομικών σε εξήντα δύο κιλά κάνναβης

ΕΛΛΑΔΑ: Μπλόκο αστυνομικών σε εξήντα δύο κιλά κάνναβης

Εξήντα δύο κιλά κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί σε αυτοκίνητο που μόλις είχε περάσει από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένα σε πέντε σακίδια και τα μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας 59χρονος Αλβανός.

Λίγες ώρες αργότερα, σε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν στη Κοζάνη άλλα δύο άτομα τα οποία περίμεναν με τα αυτοκίνητά τους, σε συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να παραλάβουν από τον 59χρονο τα ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν συνολικά 62,327 κιλά κάνναβης, 54 σπόρους, 3 Ι.Χ. αυτοκίνητα, 4 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Απο Protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE