Καταστροφή για τον Κουτίνιο

Καταστροφή για τον Κουτίνιο

Μία το λιγότερο άτυχη είναι η εβδομάδα που διάγει ο Φιλίπε Κουτίνιο, καθώς πέρα από την απώλεια του αυτοκινήτου του, διαπίστωσε ότι και το σπίτι έχει γίνει λεία διαρρηκτών.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της Μπαρτσελόνα για τους αγώνες του Champions League και επέλεξε να παραμείνει στην Βαρκελώνη, ωστόσο του βγήκε… ξινή η παραμονή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sport, o Κουτίνιο επιστρέφοντας στο σπίτι με την οικογένειά του στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα διαπίστωσε ότι διαρρήκτες το είχαν αδειάσει. Μάλιστα, η αστυνομία υποψιάζεται πως η κλοπή έγινε επ’αφορμής της ανακαίνισης που διεξάγεται την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο «εφιάλτης» ωστόσο δεν περιορίστηκε εκεί, διότι την επόμενη ημέρα όταν και επισκέφτηκε την Σαγράδα Φαμίλια πάρκαρε σε χώρο εκφόρτωσης με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό να το μαζέψει με γερανό η τοπική αστυνομία.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE