«Ντου» στο γήπεδο με ρίψεις αντικειμένων και εκτός Κύπρου (videos)

«Ντου» στο γήπεδο με ρίψεις αντικειμένων και εκτός Κύπρου (videos)

Όποτε συμβαίνει κάτι αρνητικό, άσχημο, στα κυπριακά γήπεδα το κατακρίνουμε και τα βάζουμε με όλους όσους φέρουν την ευθύνη.

Το βράδυ της Δευτέρας στο παιχνίδι νοκ άουτ του κυπέλλου Αγγλίας η Γουίγκαν απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι φίλαθλοι της Γουίγκαν δεν άντεξαν και με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, παρά την προσπάθεια του προσωπικού ασφαλείας να τους αποτρέψουν, για να πανηγυρίσουν αλλά και για να προκαλέσουν τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτι με τα πειράγματα τους και τους πανηγυρισμούς τους.

Οι ρίψεις αντικειμένων και οι συμπλοκές δεν έλειψαν…

Δείτε τα δύο πιο κάτω βίντεο και θα δείτε ότι και στην Αγγλία γίνονται τέτοια φαινόμενα όπως βλέπουμε και στα κυπριακά γήπεδα:

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE