Αποκλεισμός-σοκ για τη Μάντσεστερ Σίτι από ομάδα… τρίτης κατηγορίας!

Αποκλεισμός-σοκ για τη Μάντσεστερ Σίτι από ομάδα… τρίτης κατηγορίας!

Mε γκολ του Γουίλ Γκριγκ η Γουίγκαν νίκησε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι και «πέταξε» την ομάδα του Γκουαρντιόλα εκτός Κυπέλλου Αγγλίας!

Ο γνωστός από το Euro 2016 Γουίλ Γκριγκ, που είχε γίνει… χιτ από τους Βορειοϊρλανδούς οπαδούς με το Will Grigg’s on Fire, ήταν εκείνος που σκόραρε επί της Σίτι και άφησε τους «πολίτες» εκτός Κυπέλλου Αγγλίας!

Η Σίτι έπαιζε με 10 παίκτες από το 45΄, λόγω της αποβολής του Ντελφ στο 45΄ για σκληρό μαρκάρισμα, και έτσι άρχισαν τα ζόρια για την ομάδα του Γκουαρντιόλα!

Οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονται στην 3η κατηγορία της Αγγλίας, κατάφεραν στο 79΄ να βάλουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Γουίλ Γκριγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η Γουίγκαν καταφέρνει να κάνει την ζημιά στη Σίτι στο Κύπελλο!

Η πρώτη ήταν στον τελικό το 2013 και η δεύτερη ένα χρόνο αργότερα, στην προημιτελική φάση…

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας (οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 16 και 19 Μαρτίου):

Σέφιλντ Γουένστντεϊ/Σουόνσι – Ροτσντέιλ/Τότεναμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον

Λέστερ – Τσέλσι

Γουίγκαν – Σαουθάμπτον

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE