Χρειάζεται… «ξεμάτιασμα» ο πρώην άσος των Απόλλωνα και Άρη

Χρειάζεται… «ξεμάτιασμα» ο πρώην άσος των Απόλλωνα και Άρη

Απών από το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό θα είναι ο Ροζέριο Τουράμ για την Κέρκυρα.

Η Κέρκυρα έχει μάθει να ζει χωρίς τον Ροζέριο Τουράμ.

Ο Βραζιλιάνος φορ, που μετρά φέτος μόλις 8 συμμετοχές, θα χάσει τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Τουράμ, είχε χάσει όλα τα ματς από την 7η μέχρι τη 16η αγωνιστική και φέτος μετρά δύο γκολ, αμφότερα κόντρα στον Πλατανιά στις 27 Ιανουαρίου.

Από το προσεχές ματς του Αγρινίου θα λείψει και ο τιμωρημένος Σωτήρης Μπαλάφας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE