Η φωτογραφία της Κυράστα για τα γενέθλιά του Μιχάλη Κωνσταντίνου - Πόσο χρόνια έκλεισε ο Μιχαλάκης; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η φωτογραφία της Κυράστα για τα γενέθλιά του Μιχάλη Κωνσταντίνου  - Πόσο χρόνια έκλεισε ο Μιχαλάκης; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου στις 19 Φεβρουαρίου είχε τα γενέθλιά του και η σύζυγός του, Εβελίνα Κυράστα, του ευχήθηκε και διαδικτυακά.

Η Εβελίνα Κυράστα επέλεξε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Μιχάλη Κωνσταντίνου με μια υπέροχη φωτογραφία, στην οποία η Εβελίνα είναι σκαρφαλωμένη πάνω στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Όπως έγραψε στα social media: ''Αντράκι μου όμορφο να ζήσεις και να χαιρόμαστε πάντα μαζί αυτόν τον μικρόκοσμο, που για εμάς είναι ολόκληρος ο κόσμος!''

Να πούμε ότι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου την Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, έκλεισε τα 40, όμως παραμένει ένας γοητευτικότατος άντρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE