Στην τελευταία του κατοικία ο Αντώνης Τράττος – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία ο Αντώνης Τράττος – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το στερνό αντίο στον Αντώνη Τράττο, λένε φίλοι και συγγενείς την Τρίτη 20/2.

Ο Αντώνης Τράττος, πατέρας του Κύπριου διαιτητή Λεόντιου Τράττου, που απεβίωσε την Κυριακή 18/2 σε ηλικία 65 ετών, κηδεύεται την Τρίτη 20/2 και η ώρα 14:00 από τον ιερό ναό Αγίου Θεράποντος στον Λυθροδόντα.

Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για αυτή.

Θυμίζουμε ότι, ο αποβιώσαντας αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και τις τελευταίες μέρες η κατάσταση του επιδεινώθηκε και έδωσε τεράστια μάχη για να κρατηθεί στην ζωή αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.