ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν έλειψαν τα ευτράπελα- Μεθυσμένοι, λιποθυμία και τραυματισμός!

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δεν έλειψαν τα ευτράπελα- Μεθυσμένοι, λιποθυμία και τραυματισμός!

Όλα κύλησαν ομαλά στην καρναβαλίστικη παρέλαση της Λεμεσού, την Κυριακή (18/2), αν εξαιρέσει κανείς κάποια μικρά περιστατικά!

Το καρναβάλι στην Λεμεσό, συνδυάζεται με την ξέφρενη διασκέδαση, με αύθονο ποτό, με το στασίδι στην παρέλαση και με την πολυκοσμία.

Τα πάντα φαίνεται να κύλησαν ομαλά τόσο για τους επισκέπτες και τους καρναβαλιστές της παρέλασης, όσο και για την Αστυνομία.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ευτράπελα.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα της παρέλασης, στην περιοχή Λανιτείου μια γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στην περιοχή Εναερίου ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο από τους φίλους του, ενώ υπήρξαν και περιστατικά μέθης, με άτομα να μεταφέρονται και αυτά στις πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί όμως ότι, κανένα από τα πιο πάνω περιστατικά δεν εμπνέει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας των ατόμων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE