ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΜΕΣΟY: Το πρώτο παρατράγουδο στην ζωντανή σύνδεση – ‘Άτε μάνα μου’ –VIDEO

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΕΜΕΣΟY: Το πρώτο παρατράγουδο στην ζωντανή σύνδεση – ‘Άτε μάνα μου’ –VIDEO

Το καρναβάλι της Λεμεσού, καλύπτεται και φέτος -όπως και κάθε χρόνο -ζωντανά από την τηλεόραση του ΡΙΚ, με το πρώτο παρατράγουδο να σημειώνεται στην παρέλαση των πρώτων αρμάτων

Συγκεκριμένα, μετά την επίσημη έναρξη του καρναβαλιού που έγινε στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λεμεσό, με την παρουσία του Βασιλιά και της Βασίλισσας των φετινών καρναβαλιών, σειρά πήρε η παρέλαση των αρμάτων.

Όταν ένα από τα πρώτα άρματα, και συγκεκριμένα αυτό των ‘πελλόμασκων’ διασκέδαζε μπροστά από την εξέδρα που βρίσκονται οι επίσημοι, καθυστέρησαν πολύ στο να προχωρήσουν, με τους υπεύθυνους να κάνουν έκκληση από τα μεγάφωνα ώστε να μετακινηθούν για να συνεχιστεί η ροή της παρέλασης κανονικά, μιας και το καρναβάλι καλύπτεται ζωντανά από την τηλεόραση.

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο πιο κάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=8S3wYQvtGXI&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE