Κυνηγώντας την έκπληξη… (η ενδεκάδα του Καϊάφα)

Κυνηγώντας την έκπληξη… (η ενδεκάδα του Καϊάφα)

Μία μεγάλη νίκη θέλει να πετύχει ο Ερμής πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σήμερα θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στην Ανόρθωση.

Οι «φτεροπόδαροι» είναι αρκετά ανεβασμένοι με τον Κώστα Καϊάφα στον πάγκο τους και θα επιδιώξουν να δουν στα μάτια την Ανόρθωση και αν καταφέρουν να πάρουν βαθμό ή και βαθμούς, κάτι που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου με κάρτες Μαρτίνιουκ, ενώ εκτός είναι ο Τσούμου μετά και το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο έχει υποπέσει και δεν αποδέχεται να πληρώσει το πρόστιμο της διοίκησης.

Η πιθανή ενδεκάδα…
Ο Ερμής αναμένεται να αγωνιστεί με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Ψάλτης, αριστερό ο Νταμσέφσκι και κεντρικοί αμυντικοί οι Ιμερέκοφ και Ταραλίδης. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Αρτάμπε και Μπάουμαν, με τον Μοντέϊρο να έχει ένα ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα δυο «φτερά» της επιθετικής γραμμής θα κινούνται οι Κωνσταντίνου και Κυπριανού και στην κορυφή ο Εμεγκάρα.

Αυτό που θέλει ο Καϊάφας είναι να μπορέσει να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του και στην αντεπίθεση να «χτυπήσει» για να κάνει τη ζημιά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE