Κυνηγώντας την έκπληξη… (η ενδεκάδα του Καϊάφα)

Κυνηγώντας την έκπληξη… (η ενδεκάδα του Καϊάφα)

Μία μεγάλη νίκη θέλει να πετύχει ο Ερμής πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και σήμερα θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στην Ανόρθωση.

Οι «φτεροπόδαροι» είναι αρκετά ανεβασμένοι με τον Κώστα Καϊάφα στον πάγκο τους και θα επιδιώξουν να δουν στα μάτια την Ανόρθωση και αν καταφέρουν να πάρουν βαθμό ή και βαθμούς, κάτι που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου με κάρτες Μαρτίνιουκ, ενώ εκτός είναι ο Τσούμου μετά και το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο έχει υποπέσει και δεν αποδέχεται να πληρώσει το πρόστιμο της διοίκησης.

Η πιθανή ενδεκάδα…
Ο Ερμής αναμένεται να αγωνιστεί με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Ψάλτης, αριστερό ο Νταμσέφσκι και κεντρικοί αμυντικοί οι Ιμερέκοφ και Ταραλίδης. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Αρτάμπε και Μπάουμαν, με τον Μοντέϊρο να έχει ένα ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα δυο «φτερά» της επιθετικής γραμμής θα κινούνται οι Κωνσταντίνου και Κυπριανού και στην κορυφή ο Εμεγκάρα.

Αυτό που θέλει ο Καϊάφας είναι να μπορέσει να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του και στην αντεπίθεση να «χτυπήσει» για να κάνει τη ζημιά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE