Mα γιατί το έκρυψαν;

Mα γιατί το έκρυψαν;

Μπήκαμε τώρα το πρωί, να δούμε τα επίσημα στιγμιότυπα του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ομόνοιας. Στην σελίδα της Ομοσπονδίας (cfa.com.cy). 

Προς έκπληξη μας, δεν υπάρχει η πολυσυζητημένη φάση του 40ου λεπτού, όπου ο βοηθός διαιτητής Στέλιος Νικήτα έκανε το σοβαρότατο λάθος εναντίον της Ομόνοιας. 

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε η συγκεκριμένη πρακτική, εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης που έλαβε η Cytavision, να μην προβάλλονται αμφισβητούμενες φάσεις τους τελευταίους μήνες. 

Είναι όμως καλυμμένοι από πλευράς δημοσιογραφικής δεοντολογίας και πολύπλευρης ενημέρωσης της κοινής γνώμης; 

Καλό θα είναι να δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση, ο υπεύθυνος τoυ αθλητικού τμήματος της Cytavision…  

Ο Media-kos

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

BEST OF TOTHEMAONLINE