ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες κτύπησαν το ίδιο ξενοδοχείο δύο φορές σε 24 ώρες

ΠΑΦΟΣ: Διαρρήκτες κτύπησαν το ίδιο ξενοδοχείο δύο φορές σε 24 ώρες

Χρυσαφικά αξίας 9.000 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από χρηματοκιβώτιο δωματίου ξενοδοχείου στην περιοχή Κόλπου των Κοραλίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία Ρωσίδας τουρίστριας, άγνωστοι εισήλθαν στο δωμάτιο της στο ξενοδοχείο και απέσπασαν χρυσαφικά αξίας 9.000 ευρώ που ήταν τοποθετημένα στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου. Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη διάρρηξη δωματίου στο ίδιο ξενοδοχειακό κατάλυμα που σημειώνεται σε ένα 24ωρο.

Νωρίτερα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ένοικο του ίδιο ξενοδοχείου, κάτοικο Λευκωσίας, ότι κλάπηκε από το δωμάτιο στο οποίο διαμένει, το χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου, το οποίο διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας εξετάζουν τις δύο υποθέσεις. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE