ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ: Χαλάζι ‘έντυσε’ στα άσπρα τους δρόμους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ: Χαλάζι ‘έντυσε’ στα άσπρα τους δρόμους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έντονα τα καιρικά φαινόμενα σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Κύπρου, από το βράδυ της Παρασκευής 16/2.

Ένας εκ των πιο γνωστών ερασιτεχνών Κύπριων μετεωρολόγων, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, φωτογραφίες από την περιοχή Κυπερούντα.

Ο Τάσος Ιεροδιακόνου, το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2 σημείωσε ότι, ‘ασπρισαν τα ορεινά από χαλαζόπτωση’.

Συγκεκριμένα, σχολίασε στην δημοσίευσή του ότι, ‘Άσπρισαν τα ορεινά από χαλαζόπτωση. Εικόνες από Κυπερούντα. Πάρα πολλές βροχές έπεσαν στα ορεινά. Στο Τρόοδος σημειώνεται χιονόπτωση. Τοπικά οι βροχές συνεχίζονται’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE