Σε άμεση καταγραφή των ζημιών προχωρεί ο Δήμος Λεμεσού

Σε άμεση καταγραφή των ζημιών προχωρεί ο Δήμος Λεμεσού

Σε άμεση καταγραφή των ζημιών προχωρεί ο Δήμος Λεμεσού και ήδη ο δήμαρχος Νίκος Νικολαϊδης, επικοινώνησε με τον Υπουργό Εσωτερικών ώστε να υπάρξει ο απαραίτητες συντονισμός.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, ο Δήμαρχος είχε άμεση επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών ώστε να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός για να κινηθεί το συντομότερο η αναγκαία διαδικασία καταγραφής των ζημιών από τη θεομηνία.

«Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι δημότες των οποίων οι περιουσίες τους έχουν υποστεί ζημιές να περισυλλέγουν στο στάδιο αυτό, τεκμήρια των ζημιών αυτών όπως φωτογραφίες κ.λπ. για να χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία καταγραφής ζημιών αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.