«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι τσίρκο»

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι τσίρκο»

Με διόλου κολακευτικά λόγια μίλησε για την σημερινή κατάσταση στην Παρί Σεν Ζερμέν ο πρώην ιδιοκτήτης της Μαρσέιγ, Μπερνάρ Ταπί.

Ο 75χρονος επιχειρηματίας, διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Μασσαλίας από το 1986 μέχρι το 1994, ξεσπάθωσε εναντίον της Παρί μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι ένα τσίρκο, καθένας κάνει ό,τι θέλει, ο προπονητής έχει χάσει τον έλεγχο» σχολίασε αρχικά ο Ταπί, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση όγκου, και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα λέγονται για την Παρί Σεν Ζερμέν πολλά πράγματα, τα οποία δεν ισχύουν, αλλά είναι φανερό ότι οι παίκτες δεν μιλούν μεταξύ τους, ότι ο προπονητής δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Αν δεν είναι αυτό τσίρκο, τότε τι είναι;».

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE