Μόνος του…

Μόνος του…

Ο Ντάρμπισαιρ αναμένεται μετά από πολύ καιρό να επωμιστεί όλο το βάρος στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας.

Απ την στιγμή που οι Λόπες και Χριστοφή δεν είναι στην διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ για το ντέρμπι «αιωνίων», ο Άγγλος στράικερ αναμένεται ότι θα παίξει μόνος στην κορυφή της επίθεσης έχοντας όλο το βάρος για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Οι Ομονοιάτες θα περιμένουν από το… πρώτο βιολί της επιθετικής γραμμής της ομάδας τους να σηκώσει όλο το φορτίο και με την συμβολή του στο σκοράρισμα να δώσει το σημαντικό τρίποντο στο «τριφύλλι» στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE