Μόνος του…

Μόνος του…

Ο Ντάρμπισαιρ αναμένεται μετά από πολύ καιρό να επωμιστεί όλο το βάρος στην επιθετική γραμμή της Ομόνοιας.

Απ την στιγμή που οι Λόπες και Χριστοφή δεν είναι στην διάθεση του Ιβάιλο Πέτεφ για το ντέρμπι «αιωνίων», ο Άγγλος στράικερ αναμένεται ότι θα παίξει μόνος στην κορυφή της επίθεσης έχοντας όλο το βάρος για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Οι Ομονοιάτες θα περιμένουν από το… πρώτο βιολί της επιθετικής γραμμής της ομάδας τους να σηκώσει όλο το φορτίο και με την συμβολή του στο σκοράρισμα να δώσει το σημαντικό τρίποντο στο «τριφύλλι» στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".