ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πώς εξαπατούσε πολίτες και δημόσιο ο ταχυδρομικός υπάλληλος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πώς εξαπατούσε πολίτες και δημόσιο ο ταχυδρομικός υπάλληλος

Ζύγιζε τα πακέτα που έστελναν πολίτες στο εξωτερικό χρεώνοντας κανονικά, ωστόσο τοποθετούσε γραμματόσημα μικρότερης αξίας, με τα χρήματα όπως υποψιάζονται οι Αρχές, να τα έβαζε στη τσέπη.

Όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “TV one” το βράδυ της Παρασκευής (16/2), ο 56χρονος δημόσιος λειτουργός που συνελήφθη από το ΤΑΕ, εργάζεται σε ταχυδρομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “TV one”, ο 56χρονος δημόσιος υπάλληλος, φέρεται αφού πρώτα ζύγιζε δέματα που αποστέλλονταν στο εξωτερικό, να χρέωνε τους πολίτες κανονικά, ενώ στα πακέτα φαίνεται να τοποθετούσε χαρτόσημα μικρότερης αξίας.

Της σύλληψης του 56χρονου, προηγήθηκε έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου του Ταχυδρομείου, κατά την οποία δημιουργήθηκαν υποψίες ότι δέματα δεν αποστέλλονταν στο εξωτερικό με τα σωστά τέλη.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE