ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη δημόσιου λειτουργού για κατάχρηση εξουσίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη δημόσιου λειτουργού για κατάχρηση εξουσίας

Χειροπέδες πέρασαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, την Παρασκευή (16/2), σε δημόσιο λειτουργό στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατάχρησης εξουσίας, κλοπής, δόλου και κατάχρησης εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE