ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσοχή στις οδικές ρυθμίσεις για το καρναβάλι της Κυριακής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσοχή στις οδικές ρυθμίσεις για το καρναβάλι της Κυριακής

Σε οδικές ρυθμίσεις, προέβη η Τροχαία Λεμεσού, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της καρναβαλίστικης παρέλασης της Λεμεσού, αλλά και τη διευκόλυνση της τροχαίας κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.

Η καρναβαλίστικη παρέλαση, θα πραγματοποιηθεί στη 1 μ.μ. της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου 2018, και θα διέλθει της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ'.

Για το λόγο αυτό, το τμήμα της λεωφόρου, από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Αποστόλου Βαρνάβα, όπως και οι πάροδοι του, θα κλείσουν για την τροχαία κίνηση από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι και τις 8 το βράδυ της Κυριακής. Επίσης, κλειστοί για την τροχαία κίνηση, από τις 8το πρωί, μέχρι και τις 10 το βράδυ της Κυριακής, θα είναι το τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', από τα φώτα τροχαίας Εναερίου, μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και οι πάροδοί του.

Το κοινό που θα βρίσκεται στην περιοχή, καλείται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών και να χρησιμοποιούν όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE