ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 28χρονου καταζητούμενου

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 28χρονου καταζητούμενου

Η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω απεικονιζόμενο πρόσωπο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, 2018 στην Λεμεσό.

Ο καταζητούμενος ονομάζεται SERGO ASLANISHVILI, κατάγεται από τη Γεωργία και είναι ηλικίας 28 χρόνων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε τη φωτογραφία: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE