ΛΕΜΕΣΟΣ: Καθυστέρησε η διευθέτηση του MRI και ο όγκος μετατράπηκε σε κακοήθη- ΕΓΓΡΑΦΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καθυστέρησε η διευθέτηση του MRI και ο όγκος μετατράπηκε σε κακοήθη- ΕΓΓΡΑΦΟ

Συγκλονίζει η ιστορία της συζύγου του κ. Αντρέα Μιχαήλ από τη Λεμεσό, η οποία λόγω ενός λάθους, κινδυνεύει πλέον να χάσει την ζωή της…

Ο κ. Αντρέας, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, όπου αφηγήθηκε την πονεμένη ιστορία της συζύγου του, η οποία το 2013 διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Η 45χρονη σύζυγος του κ. Αντρέα, έπρεπε να υποβάλλετε σε τακτό χρονικό διάστημα σε εξετάσεις, ώστε να παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας της.

Ο κ. Αντρέας μιλώντας στο ThemaOnline, ανάφερε ότι τον Μάιο του 2017, η γυναίκα του ενώ είχε διαγνωσθεί με Αστροκύτωμα βαθμού 2, παραπέμφθηκε από το Ογκολογικό στο Νευροχειρουργικό του Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου ο γιατρός τους παρέπεμψε για επείγον μαγνητική τομογραφία τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ωστόσο, στην συνέχεια δεν επικοινώνησε κανείς μαζί τους.

Μετά απ’ αυτή την καθυστέρηση, ο κ. Αντρέας, όπως υποστήριξε, αναγκάστηκε να επικοινωνήσει ο ίδιος με του Υπουργείο Υγείας, για να προωθηθεί το παραπεμπτικό της συζύγου του για μαγνητικό, ενώ θυμίζουμε ήταν στα επείγον περιστατικά.

Τελικά, η 45χρονη γυναίκα, υποβλήθηκε σε εξέταση MRI τον Δεκέμβριο του 2017, όπου διαγνώσθηκε με γλοιοβλάστωμα WHO IV, ο οποίος είναι ο πιο κακοήθης όγκος από όλους τους όγκους εγκεφάλου.

Μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της 45χρονης, τον Φεβρουάριο πλέον του 2018 η σύζυγος του κ. Αντρέα, απέκτησε τόσο κινητικά προβλήματα, όσο και προβλήματα με την όρασή της.

Ο κ. Αντρέας μας ανάφερε επίσης ότι ειδοποιήθηκαν πως η κατάσταση της συζύγου του πλέον είναι μη αναστρέψιμη.

Στο επόμενο διάστημα ωστόσο η 45χρονη γυναίκα θα επισκεφθεί εκ νέου το Ογκολογικό Κέντρο και τον Άγιο Θέρισο για περεταίρω εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι το ThemaOnline, έχει στην κατοχή του κι άλλα έγγραφα σχετικά με την υπόθεση.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE