ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Νέο όνομα στο μέτωπο της υπουργοποίησης – VIDEO

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Νέο όνομα στο μέτωπο της υπουργοποίησης – VIDEO

Σε πυρετώδεις διεργασίες βρίσκεται το Προεδρικό και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφορικά με τη συμπλήρωση και τη σχηματοποίηση του υπουργικού συμβουλίου της νέας διακυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Χάρη Γεωργιάδη και στο κρίσιμο αύριο του υπουργείου Οικονομικών, ακόμα και αν ο ίδιος δήλωσε ότι θα παραμείνει δίπλα στον Πρόεδρο χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει από ποιο μετερίζι.

Από κει και έπειτα, βέβαια, θεωρείται η αποχώρηση του Γιαννάκη Κασουλίδη και του Γιώργου Παμπορίδη, ενώ ονόματα πέφτουν στο τραπέζι για όλα τα υπουργεία.

Ένα νέο όνομα, μετέδωσε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Παπαδόπουλος («ΣΙΓΜΑ») στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» της Κατερίνας Χριστοφίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=8TrOyuXelHE 

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας, κύριο Όθωνα Θεοδούλου.

Υπενθυμίζεται ότι διαδόθηκαν ονόματα και τις προηγούμενες μέρες, όπως αυτό της κυρίας Φωτεινής Τσιρίδου, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται το γεγονός να παραμείνει ο Χάρης Γεωργιάδης στο υπουργείο Οικονομικών, αν και το όνομά του ακούγεται και για άλλες θέσεις.

Επιμέλεια: Αλέκος Μιχαηλίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.