ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Γυναίκα-φαβορί για υπουργοποίηση - VIDEO

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Γυναίκα-φαβορί για υπουργοποίηση - VIDEO

Δηλώσεις στο πλαίσιο των συγχαρητηρίων που δέχεται στο Προεδρικό Μέγαρο, έκανε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη των πολιτών και της «κοινωνικής συμμαχίας», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στάθηκε κυρίως στο Κυπριακό.

Δήλωσε ότι μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με την Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, ειδική αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, για να συζητηθούν τυχούσες προϋποθέσεις που δίνουν ελπίδα για λύση.

Όπως είπε, πρέπει οι Τουρκοκύπριοι να συνειδητοποιήσουν τις αγωνίες των Ελληνοκυπρίων, αναφέροντας ότι το Εθνικό Συμβούλιο θα συγκληθεί εφόσον υπάρξουν εξελίξεις.

Μάλλον πιο ενδιαφέρουσα, όμως, είναι η αποκάλυψη στην οποία προέβη ο Σωτήρης Παπαδόπουλος («ΣΙΓΜΑ») την ώρα που μετέδιδε τις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» της Κατερίνας Χριστοφίδου.

Η κυρία που έδινε συγχαρητήρια εκείνη τη στιγμή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι η δικηγόρος Φωτεινή Τσιρίδου. Όπως είπε ο Σωτήρης Παπαδόπουλος η κυρία Τσιρίδου είναι φαβορί για υπουργοποίηση και συγκεκριμένα είτε για το υπουργείο Συγκοινωνιών είτε για το υφυπουργείο Ναυτιλίας.

https://www.youtube.com/watch?v=0PZ4NhHhh6E

Πάντως, ο Μάριος Δημητριάδης συζητείται ως ένα από τα φαβορί για αποχώρηση από το νέο κυβερνητικό σχήμα. Ως εκ τούτου, αποκτά απόλυτη βάση το ρεπορτάζ περί υπουργοποίησης της Φωτεινής Τσιρίδου.

Α.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top