ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκδόθηκαν δύο νέα εντάλματα σύλληψης – Ο ένας συνέτρωγε με τον Λεωνίδη

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκδόθηκαν δύο νέα εντάλματα σύλληψης – Ο ένας συνέτρωγε με τον Λεωνίδη

Στη σύλληψη 36χρονου από τη Λετονία ο οποίος θα αναχωρούσε το απόγευμα από το αεροδρόμιο Πάφου, προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τον φόνο εκ προμελέτης του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη, που σημειώθηκε την Τσικνοπέμπτη, 8 Φεβρουαρίου ,σε εστιατόριο στη Γερμασόγεια. Η Αστυνομία εξασφάλισε και δυο εντάλματα σύλληψης εναντίον δυο Γεωργιανών, 28 και 57 ετών, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου η ώρα 16:40, αφού διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις πως είναι κάτοχος συγκεκριμένου αυτοκινήτου με το οποίο φαίνεται να διακινούνταν οι τρεις εκτελεστές, τόσο πριν όσο και την ημέρα του φόνου.

Ανακρινόμενος ο 36χρονος ισχυρίστηκε πως είχε δανείσει το όχημα του σε έναν ομογενή από τη Γεωργία, 28 χρόνων, εναντίον του οποίου εκδόθηκε σήμερα ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE