Τρεις ξένοι και τρία παιδιά στο ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρεις ξένοι και τρία παιδιά στο ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τρεις ξένοι και ισάριθμα παιδιά είναι ανάμεσα στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε στα περίχωρα της Μόσχας.

Ανάμεσα στους 65 επιβάτες που επέβαιναν στο αεροσκάφος της εταιρίας Saratov Airlines και έχασαν τη ζωή τους, βρίσκεται και ένας Ελβετός που ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax άτομο που συμμετέχει στην ομάδα διαχείρισης της κρίσης, ανάμεσα στους επιβάτες πιθανόν να βρίσκονται και δυο άτομα από το Καζακστάν, ενώ έχασαν τη ζωή τους και τρία παιδιά.

Σημειώνεται πως τα θύματα είναι 71 συνολικά, καθώς το πλήρωμα του αεροσκάφους που συνετρίβη αποτελείτο από έξι άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE